“Kan je kind moeilijk praten over wat hij vindt of voelt? Wij helpen jullie graag!”

Sociaal-emotionele ontwikkeling en faalangst

Zit je kind niet lekker in zijn vel? Heeft je kind moeite met sociale contacten? Is je kind bang om fouten te maken? Is je kind snel boos en gefrustreerd of huilt hij snel? Of heeft je kind moeite met het uiten van emoties? Dan kunnen wij jullie helpen! We zorgen er samen voor dat je kind weer met zelfvertrouwen in het leven staat.

Onder de mogelijkheden behoren

  • Faalangst training
    Je kind krijgt inzicht in zijn of haar angsten en leert hiermee om te gaan. Je krijgt praktische tips en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Samen zorgen we ervoor dat je kind zijn zelfvertrouwen weer terug krijgt. 

  • Emotieregulatie training/oefeningen
    Je kind leert zijn of haar emoties en gedachten onder controle te krijgen. Je kind leert zijn of haar emoties beter te herkennen en stil te staan bij zijn of haar emoties. Door tips en hulpmiddelen leert je kind haar emoties te ervaren en er beter mee omgaan.

  • Weerbaarheidstraining Rots en Water
    Dit is een groepstraining waarbij kinderen voor zichzelf op leren komen. Daarnaast leren kinderen stevig te staan en hun grenzen aan te geven. Door het ontwikkelen van deze vaardigheden zal ook het zelfvertrouwen enorm toenemen. De elementen uit de training worden spelenderwijs aangeboden met spel en fysieke oefeningen. Kijk hier voor meer informatie.

Zit je kind niet lekker in zijn vel. Wacht niet te lang en los het op.
Wij helpen graag! Neem contact op voor een gratis intake.