"Graag helpen wij je door samen naar je kind te kijken en er voor te zorgen dat je kindje weer plezier heeft in bewegen zonder belemmeringen."

Het is onze missie om iedereen op zo jong mogelijke leeftijd plezier in bewegen te geven.

Wij zijn twee kinderfysiotherapeuten en hebben als missie: iedereen plezier in bewegen te geven, liefst zo jong mogelijk!

Wij bieden voor alle kinderen iets aan. Niet alleen voor de kinderen met motorische problemen, maar ook voor kinderen en ouders die graag met hun kind willen bewegen. Als moeders hebben we zelf ook gemerkt dat het door het drukke leven niet altijd lukt om stil te staan bij alle ontwikkelingen van je kind. Daarom geven wij beweegpleziergroepen, Sherborne en peutergym om speelplezier te hebben samen met je kind. Echte quality-time!

Daarnaast hebben we al ruim 10 jaar ervaring en passie voor ons beroep als kinderfysiotherapeut. Wij zijn een gespecialiseerde kinderfysiotherapie praktijk en behandelen daarom alléén kinderen om zo de beste zorg te kunnen bieden. Wij willen graag samen met jullie als ouders kijken wat we voor het kind kunnen betekenen om er voor te zorgen dat het kind weer met plezier kan bewegen, zonder belemmeringen. Indien nodig wordt samengewerkt met andere disciplines, zoals artsen, logopedisten, leerkrachten en orthopedagogen.

We staan klaar om jullie te helpen!
Eefje Schalken en Moniek van Hurne