“Graag helpen wij het geluk van je kind te vergroten.”

Ans van Gemert-Greveling

Mijn naam is Ans van Gemert. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen in de leeftijd van11 en 8 jaar.

Mijn “werkend” leven ben ik begonnen als orthopedagoog in Groningen. Echter mijn verhuizing van het noorden naar het zuiden, werd een omslagpunt. Ik wilde graag praktischer en met meer direct contact met kinderen werken en ben toen omgeschoold naar vakleerkracht bewegingsonderwijs. 

Inmiddels werk ik alweer zo’n 10 jaar als gymdocente, waarvan 8 jaar vooral in het speciaal onderwijs in Gennep. Ook ben ik daar beweegcoach voor onze doelgroep in het team Gennep doet Mee. Via mijn werk kom ik met veel verschillende kinderen en achtergronden in aanraking. Ik ben er van overtuigd geraakt dat een zo optimaal mogelijke motorische - en sociaal emotionele ontwikkeling van groot belang is voor het welzijn en de gezondheid van alle kinderen (ook als de ontwikkeling niet vanzelfsprekend verloopt en meer maatwerk vraagt). Vanuit mijn achtergrond en werkervaring kan ik daar een mooie en voldoening gevende bijdrage aan leveren. Wanneer kinderen zich ontwikkelen en hun talenten ontdekken, voelt dit voor mij als een cadeau!

De afgelopen jaren heb ik me verder geschoold en verdiept, o.a. op het gebied van oplossingsgericht werken, traumasensitief handelen, de motorische ontwikkeling van kinderen en Rots en water.

Aansluiten bij het enthousiaste en competente team van Praktijk Alles Kids is een mooie, verbredende en uitdagende stap voor mij. Gezamenlijk werken en bijdragen aan het geluk en plezier van kinderen is toch wat iedereen wel zou willen en wensen! Tot snel :)

Mijn contactgegevens:

Beweegplezier@praktijk-alleskids.nl 

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over beweegplezier en peutergym of meld je aan voor een gratis proefles!