“Plezier in bewegen & Spelend ontwikkelen. Een goede basis voor de ontwikkeling van je kind.”

Zorg voor beweegplezier

Met ‘zorg voor beweegplezier’ heb je de mogelijkheid om je kind een goede basis mee te geven voor de ontwikkeling. Je kind heeft er een leven lang plezier van! Elke leeftijdsfase (0-16 jaar) heeft een specifiek aanbod. Onze begeleiding stemmen we af op wat het kind op dat moment nodig heeft. Dit is goed voor de motorische ontwikkeling, de hersenontwikkeling, taalontwikkeling en sociaal emotionele ontwikkeling. Ze zitten lekkerder in hun vel en krijgen zelfvertrouwen. Dat gunnen we ons kind toch allemaal?
 

Zorg voor beweegplezier

 • Hulp wanneer je het nodig hebt
  Elke maand een mogelijkheid voor een gratis 10 minuten consult met een kinderfysiotherapeut (telefonisch, via videogesprek of na de beweegpleziergroepen).
 • Tips voor de motorische ontwikkeling gerelateerd aan de leeftijd van je kind
  Hiervoor is een nieuwsbrief plus pakket waarbij informatie over de motorische ontwikkeling worden gegeven en speeltips, zoals bijvoorbeeld hoe je een scheef hoofdje bij je baby kan voorkomen, de balvaardigheid kan verbeteren of hoe je een scoliose (kromming in de wervelkolom) van je tiener herkent. 
 • Gratis aansluiten beweegpleziergroepen en peutergym voor kinderen van 0-4 jaar
  De lessen worden vormgegeven aan de hand van het ontwikkelingslab van bodymap. Na elke les krijg je een nieuwsbrief met speeltips voor thuis. Voor tijden en locatie kijk bij rooster. De lessen gaan door bij 3 aanmeldingen. 
 • Levensloopoverzicht
  Na één jaar lidmaatschap krijg je een uitnodiging voor een individuele observatie van je kind, waarbij de motorische ontwikkeling wordt bekeken en je advies op maat krijgt. 
 • Kortingen workshops
  40% korting op onze workshop looptraining 
  10% korting op babymassage bij Body9
  10% korting op dreumes- en peuterdans bij Body 9
  10% korting op een maandabonnement of op je eerste 10-rittenkaart bij Varofit
 • Gratis schrijfrijpheidstest voor kinderen in groep 2 (bij een lidmaatschap van min. 6 maanden)
  Wij kunnen door middel van een gestandaardiseerde observatie (Writic) kijken of kinderen startklaar zijn voor het schrijfonderwijs. Als je kind op basis van de observatie nog niet klaar is voor het schrijfonderwijs, kunnen wij gericht advies geven om het kind te stimuleren en te ondersteunen. Op deze wijze worden de schrijfvoorwaarden van het kind verbeterd en kunnen schrijfmoeilijkheden worden voorkomen.
 • Gratis screening scoliose  (meisjes leeftijd 10 jaar en jongens leeftijd 11 jaar)
  Een scoliose is een zijwaartse kromming in de wervelkolom. Waar normaal je wervels netjes recht op elkaar staan, is dit bij een scoliose niet het geval. Het is belangrijk om een scoliose tijdig te ontdekken aangezien er in de groei nog het meest gecorrigeerd kan worden. Tot 2015 werd er gescreend op scoliose door middel van het uitvoeren van de buktest tijdens de reguliere controle bij de GGD. Helaas wordt deze buktest nu niet meer standaard gedaan.
 • Kosten
  ‘Zorg voor beweegplezier’ voor 8,99 per maand.
  Abonnement is maandelijks opzegbaar.
  Stapelkorting: elk volgend kind 1 euro goedkoper.