"Plezier in bewegen & spelend ontwikkelen, dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Wij geven graag een zetje in de goede richting."

Kinderen zijn gezonder en gelukkiger als ze voldoende bewegen en plezier hebben in bewegen. Dat gunnen we ons kind toch allemaal?

Praktijk Alles Kids is een gespecialiseerde kinderfysiotherapie praktijk gevestigd in Uden en Zeeland. Wij zijn twee kinderfysiotherapeuten met ruim 10 jaar ervaring waardoor we de juiste zorg kunnen bieden voor kinderen met motorische problemen. Daarnaast bieden wij voor alle kinderen plezier in bewegen. We hebben verschillende workshops beweegplezier voor ouders die graag met hun kind  willen bewegen. Kinderen zijn gezonder en gelukkiger als ze voldoende bewegen en plezier hebben in bewegen. Dit is niet alleen goed voor de motorische ontwikkeling, maar ook voor de hersenontwikkeling, taalontwikkeling en sociaal emotionele ontwikkeling. Ze zitten lekkerder in hun vel en krijgen zelfvertrouwen. Fysieke activiteit verbetert de concentratie en deze kinderen presteren beter op school. Dat gunnen we ons kind toch allemaal?

Kinderfysiotherapie

"Jongeren hebben door de groei vaker sportblessures of een slechte houding. Gerichte oefeningen kunnen klachten voorkomen en verminderen."

 

"Kinderen met sensorische informatieverwerkingsproblemen hebben, simpel gezegd, zintuigen die niet goed samenwerken. Dit heeft invloed op het gedrag van een kind."
 

"De eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie worden vergoed vanuit de basisverzekering. Je kunt direct bij ons terecht, zonder tussenkomst of verwijzing van de arts.”